Welkom bij DOTs

Kom voor de natuur, blijf voor de vrienden!

De DOT is beloningsgericht, liefdevol en een sociaal werkend pension voor honden en katten met vrije uitloop de gehele dag. De klemtoon van onze werkwijze ligt op het proberen van zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen en de behoeften van de viervoeters die hier verblijven. Voor grote honden zal dit grote wandelingen betekenen en energie kwijtraken, kleinere ( oudere) honden een aangepaste wandeling en gezelschap, voor katten een eigen zacht plekje. Uw viervoeter kan bij ons verblijven voor een dag of voor een langere periode. Viervoeters van zowel eilanders, als badgasten zijn van harte welkom. Het pension is een plek waar de eigenaren hun geliefde viervoeter(s) met een goed gevoel kunnen achterlaten en gerust op vakantie, naar werk of naar een andere verplichting kunnen gaan. Naast eenmalige dagopvang behoort ook vaste dagopvang tot de mogelijkheden.

Wie wordt onze gast?

Alle plaatsen waar we naartoe gaan

Op Terschelling mogen de honden los lopen op het strand en in het bos. Een kleine impressie waar uw viervoeter die bij ons komt logeren zal wandelen, spelen, snuffelen en zwemmen.

Een hond of kat gevonden op Terschelling?

De gemeente Terschelling is wettelijk de verantwoordelijke voor honden en katten in nood.

Heeft u een hond/ kat gevonden? Dan kunt u de gemeente bereiken op het volgende telefoonnummer: 0562-446244 of op het piketnummer van de Gemeente 0654311641.

Een vogel of egel gevonden op Terschelling? Monique Reinders draagt zorg voor de opvang voor gevonden vogels en egels. Indien u een vogel of egel heeft gevonden kunt u bellen naar: 0620688971.

Een zeehond gevonden op Terschelling? De zeehondenopvang is bereikbaar op het nummer: 0653239276. De medewerkers van de zeehondenopvang zullen u verdere instructies geven.

www.zeehondenstation.nl