Huisregels

Alle dieren dienen ingeënt te zijn met de jaarlijkse cocktail. Bijkomend dienen de katten een vaccin ter voorkoming van de niesziekte gekregen te hebben. Indien uw dier niet correct is ingeënt behouden wij ons het recht voor uw dier te weigeren vanwege de gezondheid van de andere dieren. Uw huisdier dient ontvlooid en ontwormd te zijn.

Het Europees paspoort dient het dier steeds te vergezellen, indien u uw dier brengt zonder  paspoort moeten wij het dier helaas weigeren. Bij een controle wordt bekeken of wij alle boekjes van onze gasten hebben. Er dient contant afgerekend te worden bij het brengen van de dieren, wij vervullen namelijk onze diensten terwijl u weg bent en deze is afgelopen als u uw dier komt halen.

Mannelijke dieren dienen gecastreerd te zijn.

Er dient contant afgerekend te worden bij het brengen van de dieren, wij vervullen namelijk onze diensten terwijl u weg bent en deze is afgelopen als u uw dier komt halen. 

Uw aanvraag wordt alleen bevestigd per e-mail. U kunt wel telefonisch een aanvraag indienen, maar deze staat pas geboekt in ons systeem indien u akkoord heeft gekregen per e-mail. Met de bevestiging zal tevens een formulier met vragen over uw huisdier ter beantwoording meegestuurd worden. U dient deze vragenlijst ingevuld te retourneren per e-mail of hard-copy. Mochten er nog vragen zijn over het ingevulde geretourneerde formulier dan nemen wij contact met u op. Als uw huisdier medicijnen toegediend krijgt graag het originele doosje en de bijsluiter meegeven. Wij rekenen €2,50 per keer voor het toedienen van medicatie.

Brengen/ ophalen van de viervoeters is alleen mogelijk op afspraak, dit om de rust in de roedel te bewaren, uit respect voor de buren en ons privéleven. Wij vragen u met klem dit te respecteren.

Indien bij het brengen van uw dier door ons wordt geconstateerd dat hij/ zij niet in goede gezondheid is, of een besmettelijke ziekte heeft, nemen wij ons het recht voor dit te weigeren voor de veiligheid van de andere gasten.

Verwondingen en/ of ziektes die achteraf pas gemeld worden kunnen niet op ons worden verhaald, wij werken met honden in een groep en krijgen door het maken van een reservering uw toestemming en goedkeuring hiervoor. Mede gelet op de eigen aard van het dier, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor directe en/of indirecte schade tijdens het verblijf en na het verblijf in de dierenopvang Terschelling. De eigenaar van de viervoeter is gehouden tot vrijwaring jegens de werknemers(s) en de eigenaar van Dierenopvang Terschelling.

Wij voeren de katten Cat Lovers Gold.