Huisregels

Alle dieren dienen ingeënt te zijn met de jaarlijkse cocktail of u dient een bewijs van een dierenarts te kunnen overleggen dat u uw hond heeft laten titeren waaruit blijkt dat alle antistoffen in voldoende mate aanwezig zijn in het bloed. Bijkomend dienen de honden een vaccin tegen kennelhoest gekregen te hebben. Indien uw dier niet correct is ingeënt behouden wij ons het recht voor uw dier te weigeren vanwege de gezondheid van de andere dieren. Uw huisdier dient ontvlooid en ontwormd te zijn.

Het Europees paspoort dient het dier steeds te vergezellen, indien u uw dier brengt zonder  paspoort moeten wij het dier helaas weigeren. Bij een controle wordt bekeken of wij alle boekjes van onze gasten hebben. Er dient contant afgerekend te worden bij het brengen van de dieren, wij vervullen namelijk onze diensten terwijl u weg bent en deze is afgelopen als u uw dier komt halen.

Mannelijke dieren dienen ( chemisch) gecastreerd te zijn, een vasectomie volstaat niet.

Uw aanvraag wordt alleen bevestigd per e-mail. U kunt wel telefonisch een aanvraag indienen, maar deze staat pas geboekt in ons systeem indien u akkoord heeft gekregen per e-mail. Met de bevestiging zal tevens een formulier met vragen over uw huisdier ter beantwoording meegestuurd worden. U dient deze vragenlijst ingevuld te retourneren per e-mail of hard-copy. Mochten er nog vragen zijn over het ingevulde geretourneerde formulier dan nemen wij contact met u op. Als uw huisdier medicijnen toegediend krijgt graag het originele doosje en de bijsluiter meegeven met schriftelijke aanwijzingen. Wij rekenen €2,50 per keer voor het toedienen van medicatie.

Brengen/ ophalen van de viervoeters is alleen mogelijk op afspraak, dit om de rust in de roedel te bewaren, uit respect voor de buren en ons privéleven. Wij vragen u met klem dit te respecteren.

Indien bij het brengen van uw dier door ons wordt geconstateerd dat hij/ zij niet in goede gezondheid is, of een besmettelijke ziekte heeft, nemen wij ons het recht voor dit te weigeren voor de veiligheid van de andere gasten.

Verwondingen en/ of ziektes die achteraf pas gemeld worden kunnen niet op ons worden verhaald, wij werken met honden in een groep en krijgen door het maken van een reservering uw toestemming en goedkeuring hiervoor. Mede gelet op de eigen aard van het dier, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor directe en/of indirecte schade tijdens het verblijf en na het verblijf in de dierenopvang Terschelling. De eigenaar van de viervoeter is gehouden tot vrijwaring jegens de werknemers(s) en de eigenaar van Dierenopvang Terschelling.

Indien u uw verblijf na de reservering inkort, dient het bedrag volgens de oorspronkelijke reservering betaald te worden. Dit geldt ook voor honden die wij noodgedwongen, wegens ouderdom of ziekte, vroeger naar huis moeten sturen. Indien u uw reservering wil annuleren dan kunt u ons dat schriftelijk laten weten ( info@dierenpvang-terschelling.nl).

Bij annulering korter dan twee kalenderdagen voor de eerste overnachting of dagopvang zijn wij genoodzaakt u 100% van het geboekte verblijf in rekening te brengen. 

Bij annulering tussen de veertien en drie kalenderdagen voor de eerste overnachting of dagopvang, brengen wij u 40% van het geboekte verblijf in rekening.

Wij voeren de honden tweemaal per dag Pure Dog en de katten krijgen Pure Cat.  Voor informatie over het voer verwijzen wij u naar de website van Pure Dog https://pure-dog.nl/ mocht u nog vragen hebben kunnen wij die ook telefonisch beantwoorden. Wenst u dat uw hond zijn eigen merk voer krijgt ten tijde van het logeren in ons pension dan kunt u dat aangeven tijdens het maken van de reservering. Graag het voer meegeven in een afgesloten bak met een maatschepje en een duidelijke omschrijving van de hoeveelheid uw hond per keer gevoerd dient te worden.

Stukgebeten materialen dienen te worden vergoed. De prijs van het materiaal wordt u medegedeeld indien het mogelijk is.

Honden die niet met soortgenoten om kunnen gaan, verwijzen wij graag door naar een ander pension. Het is frustrerend om anderen te zien ravotten en er zelf geen deel aan te kunnen nemen.

Wat moeten wij tegenwoordig toch zonder social media? Voor ons een perfecte manier om alle nieuwsgierige eigenaren een indruk te geven van de tijd dat hun geliefde viervoeter bij ons logeert.  Als u uw viervoeter bij ons in het pension brengt gaat u ermee akkoord dat er foto’s en video’s van uw viervoeter geplaatst kunnen worden op ons social media ( instagram, FB etc).